10 Ocak 2010 Pazar

Hırs budur
















Maçı açtığımda skorun 2-2 olduğunu görünce şaşırmıştım. Başka türlüsü de mümkün değildi zaten zira Serie A'nın lideri ve şampiyonluğun yegane favorisi ile son sırada yer alan ve hafta içinde de kendi sahasında 5 yemiş bir takım karşı karşıya geliyordu. Hani bahis oymnarken verilen oran çok az olduğundan kuponunuza almaya tenezzül etmeyeceğiniz bir maçtı. Tam bunları düşündüğüm sırada Maccarone, Siena'nın 3. golünü atınca iş daha da renklendi.

Bu golden sonra Inter sadece sıradan bir yıldızlar topluluğu takımı değil isyan edn karaktere sahip bir ekip olduğunu da gösterdi. Başta sahaya girmeye bile kalkışan ama her hareketiyle, kaybedilse dahi telafisi mümkün  olan bir maçı, asla kaybetmek istemeyen biri olduğunu gösteren Mourinho ve sahadaki yansıması Sneijder.

Geçen sezonki Real Madrid kadrosu tam benim sevdiğim gibi Hollandalı doluydu. Bu sezon Galacticos II. dönemi uğruna Robben ve Sneijder'i postaladılar. Robben belki dünyanın en yetenekli 3-5 isminden birisi ama tam bir dikkat-kırılacak. Sneijder ise kendini gösterebileceği bir yer buldu neyse ki. 88. dakikada gelen golü ilaç gibiydi.

Sneijder 2. goal

Zaten maç sonrasında özeti izlediğimde de ilk goldeki 50m. pasınıve kendisinin kaydettiği diğer frikik golünü gördüm ve helal olsun dedim...

Son dakikada da Inter bir gol daha buldu ve 3 puanı aldı. Bazı maçlar şampiyonluk öykülerinde dönüm noktası olabilir. Şu an için Inter'den başkasına şans veren yok ama bu maç kaybedilseydi Milan iyice yaklaşacaktı. Anlaşılan o ki Mourinho ve Sneijder bu şampiyonluğu istiyor. Mourinho'yu bilemiyorum ama, umarım Sneijder Haziran'da Güney Afrika'da da böyle güzel şeyler istesin...

Share
|


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder