25 Kasım 2009 Çarşamba

Doğaçlamayı seven grup-II


Dünkü postta her an her şey olabiliyor demiştim bu grupta ama Barcelona "yeter" dercesine bir performansla Inter'i sahadan sildi. Geçtiğimiz sezonki durdurulamayan takımın dönüşü diyebiliriz bu maç için. Hafta sonu oynanacak El Classico'yu ve bu takıma Messi'nin ekleneceğini düşünürsek bu akşam kara kara düşünmeye başlayanların başında Pellegrini geliyordur herhalde.


İlginç eşleşmelerin yaşandığı, Eto'o'nun Camp Nou çimlerine döndüğü maçta özellikle Henry'nin santrfor olarak Inter savunmasını pozisyon bilgisi sayesinde bir hayli zor duruma soktuğunu söylemek mümkün. Ama bana göre maçın esas kahramanı Dani Alves. Brezilya milli takımında forma savaşı verdiği Maicon karşı kanatta güç bela ayakta kalabilirken, Alves Inter'in solunu dağıttı.

Yine de Mourinho'nun kaybettiği fazla bir şey yok. Diğer maçın 0-0 bitmesi Rubin Kazan için kötü oldu. Şimdi, Milano'da beraberlik(2-2 ve daha gollü olmadığı sürece) Inter'i Rubin Kazan'ın üzerinde tutmaya yetiyor. İşin ilginç tarafı Dinamo Kiev Barcelona'yı yenmeyi başarabilirse gerçekleşecek. Zor görünüyor ama son maçlar yine büyük heyecana gebe.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder